Odporúčané obchody: MP3 iPod mobilné telefóny nokia. Veci na auto pneumatiky a elektróny a thule boxy.

Registrovaní užívatelia reklamu nevidia, ak chcete aby táto reklama zmizla - zaregistrujte sa.

Ultimate theft alert v3.5

Všetky programy určené MT a PDA

Ultimate theft alert v3.5

Poslaťod Hugo356 v 01 Jún 2008 13:44

Vynikajuci program pre zabezpecenie pda telefonu proti kradezi. Pracuje na zaklade IMSI cisla SIM karty. Skratka cisla kariet ktore su povolene sa ulozia do databazy, dalej sa ulozia telefonne cisla rodiny a znamych a v pripade kradezi, kazdy zlodej najskor vymeni SIM kartu. Vtedy sa zacnu diat veci :)

-na vsetky definovate tel. cisla sa posle SMS s udajmi o nepovolenej SIM karte (samozrejme zlodej o tom nevie)
-na pamatovej karte sa zakoduju vsetky data co su na nej ulozene (este vo vyvoji)
-ak ma zariadenie GPS modul, program zistuje suradnice telefonu a priebezne ich zasiela na zadane tel. cisla (zase utajene)
-SMS ktore obdrzi zlodej budu posunute na zadane tel. cisla
-takisto su zaslane aj vsetky cisla prichodzich hovorov na nepovolenu SIM kartu
-software nemozno odinstalovat, pokial sa do zariadenia nevrati povolena karta (nebude ani vidno v remove programs)
-dokonca aj pri vlastnej karte vstup do nastaveni vyzaduje heslo
-moznost doinstalovania dalsich addonov

Viac info tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.pocketpc-live.com/pocketpc-softwares/ultimate-theft-alert-v3-for-pocket-pcs.html

Samozrejme podla klesajuceho kreditu to casom kazdy zisti ze nieco nie je v poriadku ale dovtedy by ste uz mali mat dost udajov na zistenie kto zariadenie odcudzil a mozno aj priblizne kde sa nachadza. Vsetkym zelam aby software nikdy nemuseli pouzit :) (ale cert nikdy nespi :wink: )

Download:
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/113740667/Ultimate_Theft_Alert_v3.5_WOLODO.rar
Obrázok
Nepíšte mi súkromné správy typu: "ako to mám stiahnuť?". Návody ako sťahovať sú v sekcii Návody, alebo tu: viewtopic.php?f=11&t=212
Obrázok užívateľa
Hugo356
best user
best user

Späť na Aplikácie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Registrovaní užívatelia reklamu nevidia, ak chcete aby táto reklama zmizla - zaregistrujte sa.
TOPlist