Odporúčané obchody: MP3 iPod mobilné telefóny nokia. Veci na auto pneumatiky a elektróny a thule boxy.

Registrovaní užívatelia reklamu nevidia, ak chcete aby táto reklama zmizla - zaregistrujte sa.

Reťazovky

Pokec o všetkom možnom...

Reťazovky

Poslaťod spam v 22 Jún 2008 16:30

Urcite kazdy dostal na svoj mail nejaku hlupu retazovku podla ktorej mal byt do konca zivota nestastny alebo uz davno mrtvy. Aky je na nich vas nazor? Vsetky retazovky davajte sem.

PRETRHNES,STRATIS LASKU NAVZDY!!!!!!Dnes vecer o polnoci si tvoja laska uvedomi, ze ta miluje, zajtra ta caka sok budes prekvapena!!!Nepretrhni tento retazec,ak ano caka ta 10rokou nestastia.....posli tento retazec 15ludom do 10 min. od teraz
Obrázok užívateľa
spam
perfect user
perfect user

Re: Reťazovky

Poslaťod Hugo356 v 22 Jún 2008 18:29

som si pozrel historiu na ICQ a musel som aj ja prispiet :mrgreen:

Na svete je 20 anjelov, 10 spia, 9 sa hraju a 1 cita tuto spravu........posli tuto spravu 10 kamaratom (aj mne ak nim som) ......... pokial sa ti 5x vrati, ten koho MILUJES Ta prekvapi......... NEPOKAZ TO!!

posli toto kazdemu koho mas v zozname hmm...priatelom ale aj nepriatelom ak to neposles kazdemu tak budes mat tolko rokov nestastia kolko mas ludi v zozname mne posli co pre teba znamenam:
1.strasne ta milujem
2.mam ta rad
3.neznasam ta
4.nepis mi
5.chcem pusu
6.chcem stebou spat

POSLI TOTO VSETKYM LUDOM CO MAS V ICQ A ZISTIS AKO NA TOM SI A MNE POSLI JEDNO PISMENKO !
a.)skoda ze si tak daleko
b) milujem ta
c) pod na rande
d) nevadis my
e) si viac ako kamos
f) lezies my na nervy
g) daj my totaalny pokoj
h) chcem ta
i) si super kamos
j) chcem sa stebou vyspat
k) sme ako jin a jang sme si jednoducho sudeni
l) veeeeeeelmi mi chybas

Ak precítaš tento text, nedostaneš 10 mil. Sk.
Precítal si. ? Nuž teda nic nedostatneš ! Ver mi, toto naozaj funguje!!!
Ja som neveril, precítal som, a fakt som nic nedostal.
Teraz už verím. Konecne nieco, co funguje!
Pošli dalej 10 priatelom, aby tiež nedostali nic.

Nepokaz nám to!
Pošli túto správu 20 ľuďom a dostaneš zadarmo chleba s paštétou, potom vyjdi na ulicu pred dom, daj si dole nohavice jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Som totálny kkt, pretože verím na takú p**ovinu, ako je reťazová pošta! Mám asi v hlave nasraté a preto to posielam i ďalším ľudom!"

Chcel by som poďakovať všetkým, čo mi po celý rok 2007 posielali tie dementné reťazové e-maily! Už som mal byť 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý. Ďalej som mal zaplatiť pol milióna za platené ICQ. A 30 krát mi nový supervírus mal zničiť všetky údaje v PC, prípadne v mobile. A to len kvôli tomu, že som odkaz neposlal 15tim ľuďom.
Prisahám, že pokiaľ túto správu nepošleš do 10 sekúnd aspoň 7500 ľuďom, tak zajtra o 18:30 príde dinosaurus a prefikne ťa !!!

Certov bez rohov nazyvame alkoholici.Co si aj ty pre mna . Posli tuto spravu dalej svojim priatelom alkoholikom a dnes sa stane nieco ,po com uz davno tuzis.To nieje sranda, niekto za tebou pride alebo ti niekto zavola a povie ti nieco, co si uz uz davno cakal.Prosim ta,nepretrhni retaz a posli to aspon 7 ludom inak ta caka 7 rokov nestastia
Obrázok
Nepíšte mi súkromné správy typu: "ako to mám stiahnuť?". Návody ako sťahovať sú v sekcii Návody, alebo tu: viewtopic.php?f=11&t=212
Obrázok užívateľa
Hugo356
best user
best user

Re: Reťazovky

Poslaťod Johny v 23 Jún 2008 03:29

tu je niečo odomňa:

Dakujem vsetkym, co mi cely rok 2007 posielali tie prijebane retazovky. Uz som mal byt 4000 krat nestastny a 56 krat zomriet. A furt som tu a vyskieram sa. A prisaham , ze ak tuto spravu neposles do 10 sekund aspom 650 000 ludom, tak zajtra 17:35 pride k tebe domov modry dinosaurus a zozere ti celu rodinu

Dnes je Den nerozlucnych kamaratov ... Preto toto posli vsetkym svojim kamaratom a vrat aj mne (ak ma tiez povazujes za kamarata) .. Pokial sa ti to nevrati ani raz, nie si oblubeny clovek... Ak sa ti to vrati viac nez sedemkrat si velmi oblubena osoba a vsetci ta maju radiä

Od 1.augusta ma icq stat 50Sk. za mesiac! Postav sa proti tomu a posli tento text 15 ludom s tvojho kontaktu. Ked si to poslal/a zmackni F1 a tvoja kvetina bude modra. To znamena ze nemusis nic platit. Takto pomozes ze icq bude stale zadarmo! To neni sranda!!! Ale pravda.
Obrázok užívateľa
Johny
good user
good user

Späť na Hlavná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Registrovaní užívatelia reklamu nevidia, ak chcete aby táto reklama zmizla - zaregistrujte sa.
TOPlist