PRETRHNES,STRATIS LASKU NAVZDY!!!!!!Dnes vecer o polnoci si tvoja laska uvedomi, ze ta miluje, zajtra ta caka sok budes prekvapena!!!Nepretrhni tento retazec,ak ano caka ta 10rokou nestastia.....posli tento retazec 15ludom do 10 min. od teraz
Odporúčané obchody: MP3 iPod mobilné telefóny nokia. Veci na auto pneumatiky a elektróny a thule boxy.
|
|
PRETRHNES,STRATIS LASKU NAVZDY!!!!!!Dnes vecer o polnoci si tvoja laska uvedomi, ze ta miluje, zajtra ta caka sok budes prekvapena!!!Nepretrhni tento retazec,ak ano caka ta 10rokou nestastia.....posli tento retazec 15ludom do 10 min. od teraz

Na svete je 20 anjelov, 10 spia, 9 sa hraju a 1 cita tuto spravu........posli tuto spravu 10 kamaratom (aj mne ak nim som) ......... pokial sa ti 5x vrati, ten koho MILUJES Ta prekvapi......... NEPOKAZ TO!!
posli toto kazdemu koho mas v zozname hmm...priatelom ale aj nepriatelom ak to neposles kazdemu tak budes mat tolko rokov nestastia kolko mas ludi v zozname mne posli co pre teba znamenam:
1.strasne ta milujem
2.mam ta rad
3.neznasam ta
4.nepis mi
5.chcem pusu
6.chcem stebou spat
POSLI TOTO VSETKYM LUDOM CO MAS V ICQ A ZISTIS AKO NA TOM SI A MNE POSLI JEDNO PISMENKO !
a.)skoda ze si tak daleko
b) milujem ta
c) pod na rande
d) nevadis my
e) si viac ako kamos
f) lezies my na nervy
g) daj my totaalny pokoj
h) chcem ta
i) si super kamos
j) chcem sa stebou vyspat
k) sme ako jin a jang sme si jednoducho sudeni
l) veeeeeeelmi mi chybas
Ak precítaš tento text, nedostaneš 10 mil. Sk.
Precítal si. ? Nuž teda nic nedostatneš ! Ver mi, toto naozaj funguje!!!
Ja som neveril, precítal som, a fakt som nic nedostal.
Teraz už verím. Konecne nieco, co funguje!
Pošli dalej 10 priatelom, aby tiež nedostali nic.
Nepokaz nám to!
Pošli túto správu 20 ľuďom a dostaneš zadarmo chleba s paštétou, potom vyjdi na ulicu pred dom, daj si dole nohavice jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Som totálny kkt, pretože verím na takú p**ovinu, ako je reťazová pošta! Mám asi v hlave nasraté a preto to posielam i ďalším ľudom!"
Chcel by som poďakovať všetkým, čo mi po celý rok 2007 posielali tie dementné reťazové e-maily! Už som mal byť 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý. Ďalej som mal zaplatiť pol milióna za platené ICQ. A 30 krát mi nový supervírus mal zničiť všetky údaje v PC, prípadne v mobile. A to len kvôli tomu, že som odkaz neposlal 15tim ľuďom.
Prisahám, že pokiaľ túto správu nepošleš do 10 sekúnd aspoň 7500 ľuďom, tak zajtra o 18:30 príde dinosaurus a prefikne ťa !!!
Certov bez rohov nazyvame alkoholici.Co si aj ty pre mna . Posli tuto spravu dalej svojim priatelom alkoholikom a dnes sa stane nieco ,po com uz davno tuzis.To nieje sranda, niekto za tebou pride alebo ti niekto zavola a povie ti nieco, co si uz uz davno cakal.Prosim ta,nepretrhni retaz a posli to aspon 7 ludom inak ta caka 7 rokov nestastia

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
Registrovaní užívatelia reklamu nevidia, ak chcete aby táto reklama zmizla - zaregistrujte sa.
|